Welkom bij BijbelWiki
biblescroll.jpg

Welkom bij BijbelWiki, de Open Bijbelse Encyclopedie.

BijbelWiki heeft als algemeen uitgangspunt dat de Bijbel het geïnspireerde, in de oorspronkelijke talen en geschriften onfeilbare, Woord van God is. Een ieder die bijdragen plaatst op BijbelWiki dient dit te respecteren en geen bijdragen te plaatsen die hiermee in strijd zijn. Deze zullen zondermeer verwijderd worden.

Het team van BijbelWiki houdt zich derhalve het recht voor bijdragen -zonder opgaaf van reden- aan te passen, te verwijderen, blokkeren e.d. ten einde de inhoud van deze Encyclopedie zo betrouwbaar en bruikbaar mogelijk te houden voor een ieder.

Uitgangspunt is verder dat deze site niet (één) bepaalde kerkelijke stroming(en) of opvatting verdedigt, maar alleen de Bijbel als centrale uitgangspunt heeft. Dit betekent dat bijdragen waarin té nadrukkelijk bepaalde theologische -of kerkelijke leerstellige opvattingen- naar voren worden gebracht zullen worden verwijderd of aangepast naar een meer algemeen artikel.

Ingeval u artikelen tegenkomt welke niet voldoen aan de voorwaarden kunt u contact opnemen via het email adres admin(at)bijbelwiki.nl. Dit adres is niet beschikbaar voor inhoudelijke discussies aangezien elke auteur voor de inhoud van zijn/haar artikel verantwoordelijk is.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License